Maakt mensen en teams veranderkrachtig.

LTP is marktleider in Assessment. Al 90 jaar helpen wij mensen zichzelf opnieuw uit te vinden en duurzaam inzetbaar te blijven.

Inzet Online Assessments + Data Analytics = 50% minder ongewenste uitstroom!

Door performance data aan assessmentdata te koppelen en te analyseren, krijg je waardevolle inzichten. Hiermee kun je het selectieproces verder verbeteren en medewerkers en teams zo effectief mogelijk laten functioneren.


Het Nieuwe Beoordelen, 360° feedback reinvented

Persona.fit is een feedback app voor het nieuwe beoordelen. Het platform helpt gebruikers om zich te richten op de persoonlijke ontwikkeling terwijl betrokken te blijven bij het team. Persona.fit is ontwikkeld door een team van data scientists, psychologen, feedback experts en app-ontwikkelaars.


Ik ben Erica. De psychologie van veranderkracht

Organisaties veranderen, maar hoe veranderlijk zijn wij? Zijn onze oude, psychologische patronen toereikend in een ‘agile’ omgeving die steeds nieuwe eisen stelt? Kunnen medewerkers, managers, teams en organisaties mee veranderen in het tempo van de technologie? Of is artificiële intelligentie flexibeler en efficiënter dan de menselijke geest en zijn gedrag?


LTP Online Assessment Platform. Innovatie voor HR-professionals.

“Gemakkelijk zien waar mijn kandidaten in het assessment proces staan. Waar ik ook ben”.

LTP Science

RSS LTP Science

 • In een team draait het om psychologische veiligheid [6 do’s] 11/04/2019
  Nu zelforganisatie en wendbaarheid steeds vaker centraal staan in een team, wordt psychologische veiligheid een van de belangrijkste sleutels voor effectiviteit. In dit artikel vind je 6 praktische manieren om je team meer psychologische veiligheid te bieden en het vertrouwen te laten groeien.
  Marian de Joode
 • AI Symposium ‘Organizational Neuroscience’ op de VU 10/04/2019
  Het ‘Institute for Brain and Behavior Amsterdam’ organiseert een symposium over ‘Organisatie-Neurowetenschappen’. LTP-directeur Jan Kwint is een van panelleden die aan het einde van de middag met elkaar in discussie gaan over onder andere de rol van Artificiële Intelligentie in personeelsselectie.
  Redactie
 • Samenwerken in teams: de essentie 06/03/2019
  Eric Westra, associate adviseur bij LTP, schreef een boek dat veel inzicht geeft in vaak onbedoelde misverstanden in de samenwerking binnen teams. Goed samenwerken gaat in de basis altijd over je verdiepen in de ander en jezelf goed kennen.
  Marian de Joode
 • Gaming in assessments: leuk, uitdagend én betrouwbaar [Whitepaper] 05/03/2019
  Door spelelementen toe te voegen aan dingen die wij dagelijks tegenkomen, zijn wij eerder geneigd om gewenst gedrag te vertonen. We nemen de trap, gooien afval in de prullenbank, etc. Dit gaat onbewust! Zo werkt het ook in assessments. Je leest meer in de whitepaper.
  Nanda van Bodegraven