Maakt mensen en teams veranderkrachtig.

LTP is marktleider in Assessment. Al 90 jaar helpen wij mensen zichzelf opnieuw uit te vinden en duurzaam inzetbaar te blijven.

Snel en objectief de match tussen Talent en Werkomgeving bepalen.

Met dit online assessment krijg je inzicht in iemands voorkeursrollen, de best passende werkomgeving, sterke en aandachtspunten en veranderkracht.


Inzet Online Assessments + Data Analytics = 50% minder ongewenste uitstroom!

Door performance data aan assessmentdata te koppelen en te analyseren, krijg je waardevolle inzichten. Hiermee kun je het selectieproces verder verbeteren en medewerkers en teams zo effectief mogelijk laten functioneren.


Het Nieuwe Beoordelen, 360° feedback reinvented

Persona.fit is een feedback app voor het nieuwe beoordelen. Het platform helpt gebruikers om zich te richten op de persoonlijke ontwikkeling terwijl betrokken te blijven bij het team. Persona.fit is ontwikkeld door een team van data scientists, psychologen, feedback experts en app-ontwikkelaars.


Ik ben Erica. De psychologie van veranderkracht

Organisaties veranderen, maar hoe veranderlijk zijn wij? Zijn onze oude, psychologische patronen toereikend in een ‘agile’ omgeving die steeds nieuwe eisen stelt? Kunnen medewerkers, managers, teams en organisaties mee veranderen in het tempo van de technologie? Of is artificiële intelligentie flexibeler en efficiënter dan de menselijke geest en zijn gedrag?

LTP Science

RSS LTP Science

 • Blog Persona.fit │ Feedback – Op weg naar een realistische zelfperceptie 11/06/2019
  Heb jij weleens feedback ontvangen die je totaal verraste? We hebben allemaal wel één of meerdere keren van anderen gehoord hoe zij over ons denken, hoe zij ons zien. Dat deze informatie vaak niet in lijn is met hoe wij onszelf zien, ons zelfbeeld, is niet gek.
  Sven Prevoo
 • Van ‘AI’ naar ‘IA’ in personeelsselectie 27/05/2019
  De bestudering en ontwikkeling van AI kent met name een computer- en neurowetenschappelijke basis. Ik mis de mens! AI zou veel meer kunnen bouwen op de bestaande kennis, vaardigheden en intelligentie van recruiters. Dus niet Artificiële Intelligentie (AI), maar Intelligentie Amplificatie (IA). AI maakt dan de recruiter, de mens, beter en slimmer.
  Jan Kwint
 • Hoe gaat iemand om met grote hoeveelheden informatie? Over Information Overload 20/05/2019
  In steeds meer functies krijgen medewerkers te maken met grote hoeveelheden informatie. En er wordt van hen verwacht dat zij hier goed mee om kunnen gaan. Helaas blijkt dit pas tijdens de werkzaamheden zelf, wanneer iemand al is aangenomen. Te laat! Maar het kan anders…
  Madelief Falkmann
 • Blog Persona.fit │ Feedback in het digitale tijdperk 08/05/2019
  De 360° feedbackmethode bestaat inmiddels al zo'n 30 jaar. Maar past dit nog wel in het digitale tijdperk waarin we ons nu bevinden? Over de toegevoegde waarde van continue feedback.
  Floor Lina