Registratie Nestlé Graduate Program – Commercial

Welkom bij de registratie voor het Nestlé Graduate Program!

Je kunt je op deze pagina registreren voor het Nestlé Graduate Program. Na het invullen van het registratieformulier ontvang je binnen vijf werkdagen een uitnodiging voor het e-assessment. Lees de onderstaande informatie goed door.

Hulp bij registreren

Mocht je problemen ondervinden of heb je vragen over de website, neem dan contact op met de helpdesk van LTP:

  • E-mail: online@ltp.nl
  • Telefoon: (020) 30 50 438

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Algemene eisen Nestlé Graduate Program

  • Je volgt een WO Masterprogramma en je bent uiterlijk september 2019 of februari 2020 afgestudeerd.
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent beschikbaar op 21, 22 en 23 mei 2019. Indien je niet aanwezig kunt zijn, kun je helaas niet deelnemen aan het programma.

Belangrijke data

  • Je kunt je tot woensdag 3 april 23.59 uur aanmelden via deze website.
  • Zorg dat je het e-assessment afrondt op uiterlijk maandag 8 april om 12.00 uur. Nadere informatie ontvang je op een later moment.
  • De selectiegesprekken vinden plaats in de weken 17, 18 en 19. De volgende en laatste ronde na de selectiegesprekken is de Business Course, deze is van 21 tot en met 23 mei 2019. Hou daarnaast 14 mei vrij voor het gesprek met de psycholoog van LTP.
  • Alle gegevens met betrekking tot deze aanmelding worden vertrouwelijk behandeld.

RegistratieformulierMotivatievragen

De purpose van Nestlé is: "Enhancing quality of life and contributing to a healthier future". Welk gevoel roept dit bij jou op?

Wij zijn op zoek naar talenten die een brede carrière binnen commercie ambiëren. Dit betekent dat je een rol kan krijgen binnen de volgende drie disciplines “Marketing” en “Sales” en “Category Management”. Hoe zie jij jezelf binnen deze drie disciplines en waarom kies je bewust voor deze brede carrière? Motiveer je antwoord met een concreet voorbeeld per discipline. Maximaal 300 woorden.

Wat zie jij als de grootste uitdaging voor Nestlé Nederland? En hoe zou je deze uitdaging aanpakken? Motiveer je antwoord in maximaal 200 woorden.

Is er zelf nog iets wat je graag met ons deelt? Verras ons, alles kan! (Plak evt een linkje in het tekstvak hieronder.)Toestemming voor verwerken persoonsgegevens
Ik geef LTP Advies B.V. toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en te delen met Nestlé. Voor uitleg over het gebruik van persoonsgegevens door LTP Advies B.V. kun je ons privacy statement raadplegen