Career Navigator

Heeft jouw medewerker een steuntje in de rug nodig bij zijn of haar ontwikkeling en de oriëntatie op loopbaanmogelijkheden? Met dit online assessment krijgt een medewerker inzicht in zijn of haar potentieel en in welke werkzaamheden en type functies daar het beste op aansluiten. De vragen ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ staan centraal.

De Career Navigator geeft jouw medewerker inzicht in wat voor baan er bij hem of haar past

Een functie, team en organisatiecultuur die goed aansluit bij een persoon is essentieel. De Career Navigator geeft medewerkers zelfinzicht: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat typeert mij in mijn werk? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Wat geeft mij energie? Dit online assessment heeft een oriënterend en reflecterend karakter en biedt een uitgebreid rapport waar de medewerker direct mee aan de slag kan.

Wat houdt het in?

De Career Navigator bestaat uit 7 verkorte persoonlijkheidsvragenlijsten en 3 intelligentietests. Het is ook mogelijk om de Career Navigator zonder intelligentietests af te nemen, onze adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze.

De Career Navigator is een online assessment: je hebt zelf de controle en kunt het assessment flexibel voor kleine én grote groepen inzetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

De Career Navigator is een perfect startpunt voor een loopbaantraject, bijvoorbeeld met een coach. Wist je dat LTP ervaren loopbaancoaches in huis heeft?

Wat levert het op?

De Career Navigator is ontwikkeld om mensen te helpen met het richting geven aan hun carrière. Na het invullen van de vragenlijsten en eventueel intelligentietests krijgt de medewerker een uitgebreid rapport dat stimuleert om te reflecteren op persoonlijkheid (wie ben ik?) en waar hij of zij heen wil (wat wil ik?). Door inzicht in een passende werkomgeving, carrière motieven en werkvoorkeuren, kan de medewerker de keuzes in zijn of haar loopbaan nóg beter onderbouwen.

Inhoud van het rapport

Bij een online assessment wordt het rapport automatisch gegeneerd. Het is direct beschikbaar voor de kandidaat. Het rapport bevat:

  • Wat typeert mij? Persoonlijk profiel van de medewerker, omschreven aan de hand van sterke punten, ontwikkelpunten en veranderkracht.
  • Waar kom ik het beste tot mijn recht? Welke teamrollen passen het beste? Welke werkomgeving past het beste? Bij welk type leidinggevende, team en organisatie gedijt de medewerker het beste?
  • Wat geeft mij energie? Inzicht in de carrière motieven.
  • Wat voor werk past bij mij? Wat voor werk vindt de medewerker aantrekkelijk? Praktisch? Creatief? Ondernemend?
  • Reflectie. Reflectievragen en -oefeningen.
Wat is de investering?
In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Career Navigator. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om in één keer een grotere hoeveelheid online assessments in te kopen, tegen de laagst geldende staffelprijs. Of er kan een licentie worden afgenomen (onbeperkt gebruik van de Career Navigator).
Staffel Career Navigator

De testomgeving van de Career Navigator wordt gepersonaliseerd, met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor bedragen € 250,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen). N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Meer informatie over de Career Navigator? 

Wil je een voorbeeldrapport inzien, een offerte ontvangen per e-mail of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl. Wij staan voor je klaar.

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!