Dashboards

Onze krachtige, interactieve Power BI-dashboards helpen je inzicht te krijgen in al je assessmentdata. Als HR-professional (met én zonder data-affiniteit) krijg je antwoorden op vragen als: Wat typeert kandidaten die bij ons komen solliciteren? Welke competenties moeten binnen de organisatie nog ontwikkeld worden?

Krijg inzicht in de kenmerken en scores van kandidaten.
Selecteer op de voor jou relevante kenmerken en het interactieve dashboard geeft de informatie waar je naar op zoek bent.

Vergelijk verschillende vakgebieden, functiegroepen of regio’s met elkaar. Is er een verschil tussen verschillende traineeships? Worden in de ene regio meer mensen aangenomen dan in de andere?

Stel zelf relevante groepen samen.
Wil je kandidaten vergelijken op basis van geslacht, of liever op vakgebied? Of allebei? Scoren vrouwen in IT hoger op numerieke intelligentie dan mannen? Door middel van dit flexibele dashboard kies je zelf welke groepen je wilt vergelijken en krijg je on the fly inzicht in je data.

Ook voor gebruikers van de feedback app Persona.fit is het mogelijk de data weer te geven in een dashboard. Handig voor bijvoorbeeld teamsessies, of om te sturen op continue feedback. In welke teams wordt vaak feedback gevraagd? Hoe zit het met energielevels gedurende de werkweek?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!