Continue 360 graden feedback

Dé veranderkrachttool: na een 0-meting continu feedback vragen en geven. Mobile based en met Power BI dashboard voor de teamleider.

Vooruitkijken in plaats van terug

De klassieke 360 is passé. Om echt te kunnen groeien hebben medewerkers behoefte aan continue feedback. Om de wendbaarheid van teams en teamleden te vergroten, werkt continue feedback op concreet gedrag in de dagelijkse praktijk veel beter dan incidentele feedback. Continue feedback is realtime en toekomstgericht: wat heb je zojuist laten zien en wat zou nóg beter kunnen?

Veranderkrachtige mensen en teams

Alle input van feedbackgevers wordt in de feedback app verzameld en bewaard, de deelnemer heeft de regie. De teamleider beschikt over een Power BI dashboard waarin de uitkomsten op teamniveau gemonitord kunnen worden.

Motor voor teamontwikkeling

Organisaties levert dit ook veel op. Binnen de teams wordt een open feedbackcultuur gestimuleerd en medewerkers worden steeds beter in het geven en ontvangen van constructieve feedback. Zo bouw je samen aan high performing teams met veranderkracht!

Continue 360 graden feedback is ook heel waardevol in het kader van het nieuwe beoordelen, waar veel organisaties naar overstappen: niet één beoordelingsgesprek aan het eind van het jaar, maar frequente check-ins waarin doelen, feedback en ontwikkelacties worden besproken.

Meer weten?

In dit artikel lees je meer over de klassieke 360° feedbackmethode en waarom continue 360° feedback veel effectiever is. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een persoonlijke toelichting of je inschrijven voor de gratis webinar Het Nieuwe Beoordelen.