Continue 360 graden feedback

Dé veranderkrachttool: na een 0-meting continu feedback vragen en geven. Mobile based en met Power BI dashboard voor de teamleider.

De klassieke 360 graden feedback is passé. Om echt te kunnen groeien hebben medewerkers behoefte aan continue feedback. Om de wendbaarheid van teams en teamleden te vergroten, werkt continue feedback op concreet gedrag in de dagelijkse praktijk veel beter dan incidentele feedback. Continue feedback is realtime en toekomstgericht: wat heb je zojuist laten zien en wat zou nóg beter kunnen?

Veranderkrachtige mensen en teams

In onze aanpak met de Persona.Fit app wordt alle input van feedbackgevers verzameld en bewaard in de feedback app, de deelnemer heeft de regie. De teamleider beschikt over een Power BI dashboard waarin de uitkomsten op teamniveau gemonitord kunnen worden.

Motor voor teamontwikkeling

Organisaties levert dit ook veel op. Binnen de teams wordt een open feedbackcultuur gestimuleerd en medewerkers worden steeds beter in het geven en ontvangen van constructieve feedback. Zo bouw je samen aan high performing teams met veranderkracht!

Continue 360 graden feedback is ook heel waardevol in het kader van het nieuwe beoordelen, waar veel organisaties naar overstappen: niet één beoordelingsgesprek aan het eind van het jaar, maar frequente check-ins waarin doelen, feedback en ontwikkelacties worden besproken.

Meer kennis opdoen

Wil je meer weten over dit thema en mogelijke toepassingen voor jouw organisatie? Schuif gerust aan het bij gratis webinar ‘Feedbackcultuur‘ of ‘Het Nieuwe Beoordelen‘. Onze psychologen informeren en inspireren je graag! Of lees onze meest recente blogs over dit thema onder het kopje publicaties, rechts of onderaan deze pagina. Persoonlijk contact? Vul het contactformulier op deze pagina in en onze adviseurs nemen contact met je op. 

Leestip

Van klassieke naar continue 360 feedback: vooruitkijken in plaats van terug
Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »