Experttraining Interpretatie Online Assessments

Voor een nóg betere (selectie)beslissing!

Iedereen die gebruik maakt van de assessments van LTP, zal de rapporten gaan interpreteren en nabespreken met kandidaten. Nu steeds vaker op afstand, bijvoorbeeld via een videoverbinding of telefonisch. Hoe doe je dit op een gedegen en effectieve manier? Welke output levert een online assessment? En waarop leg je de focus in een (selectie)gesprek?

De online training ‘Interpretatie Online Assessments’ helpt je assessmentresultaten te interpreteren en hierover (selectie)gesprekken te voeren.

De training heeft als doel:

  • Online assessmentresultaten (nog beter) leren interpreteren.
  • Kennis vergaren over vragenlijsten, tests en scoring en het (selectie)gesprek.
  • Een goede onderbouwing kunnen maken voor afwijzing of aanname.
  • Kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s uit het vak.


Training = theorie + oefenen
De training kan zowel voor beginnende, als meer ervaren interviewers worden ingezet en is toegankelijk voor iedereen die gebruik maakt van de assessments van LTP.

In het theoretische gedeelte van de training worden het achterliggende model, de opbouw van het rapport, de instrumenten en de interpretatie van de scores besproken. Daarnaast zullen we stilstaan bij het interview. Het theoretische gedeelte wordt afgewisseld met praktijkoefeningen.

Beschikbare data
De training ‘Interpretatie Online Assessments’ vindt plaats op meerdere data in 2021. Je vindt ze in het aanmeldformulier op deze pagina. De training duurt drie uur (14.00 – 17.00), inclusief oefenen en een Q&A. De kosten bedragen € 295,- per persoon exclusief btw. Er is per training plek voor 10 deelnemers.

Meld je aan!
Via het formulier op deze pagina kun je je aanmelden voor de training. Je ontvangt van ons een bevestiging – inclusief factuur – en daarna verdere instructies en inloggegevens. 

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de training? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom Covid-19? Neem gerust contact op met ons op. Wij staan voor je klaar!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.