Experttraining Online Interviewen

Wil jij talenten ook digitaal makkelijker herkennen?  

In de experttraining ‘online interviewen’ leren we je een methode om te checken of je onderbuikgevoel klopt. We bieden je handvatten die je kunnen helpen bij het online interviewen van een kandidaat.

We behandelen hoe je het beste gedragsgericht kunt interviewen en wij geven je tips om uit het online interview de juiste informatie te verzamelen over een kandidaat. Ook breng je de opgedane kennis gelijk in de praktijk. Je gaat namelijk tijdens de training jouw nieuwe vaardigheden oefenen en je krijgt feedback van een LTP-adviseur.   

Zodra je gedragsgericht interviewen onder de knie hebt, voeg je als recruiter meer waarde toe aan het selectieproces en daarmee aan de organisatie: 

  • De juiste persoon op de juiste plaats. 
  • Minder verloop. 
  • Meer werkgeluk bij medewerkers. 
  • Een professionele benadering van sollicitanten. 
  • Een goede onderbouwing van afwijzing of aanname. 

 

Meld je nu aan!
De experttraining ‘online interviewen’ vindt plaats op meerdere data in 2021. Je vindt ze in het aanmeldformulier hieronder. De training duurt drie uur, inclusief oefenen en een Q&A. De kosten bedragen € 295,- per persoon exclusief btw. Er is per training plek voor 10 deelnemers.

Hoe meld je je aan?
Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor de training. Je ontvangt van ons een bevestiging – inclusief factuur – en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voor de start van de experttraining, sturen we je nog een reminder.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de training? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom Covid-19? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.