Gratis webinar ‘Teamrollen, dynamiek en cultuur’

Verschillende persoonlijkheden in een team kunnen elkaar versterken, maar ook enorm in de weg zitten. En allemaal gelijkgestemden in een team zorgt misschien voor harmonie en steun, maar niet altijd voor de gewenste resultaten of vernieuwing.

Hoe zorg je voor betere teameffectiviteit en meer psychologische veiligheid? Hoe versnel je de ontwikkeling als team?

Inzicht in de verschillende kwaliteiten, allergieën en valkuilen die onlosmakelijk verbonden zijn met het samenwerken in een team, helpt enorm om negatieve dynamieken te doorbreken en te voorkomen. In deze gratis webinar laten we zien wat een goede samenwerking in het team in de weg kan zitten en hoe je daarmee om kunt gaan.

Data:

Hoe meld je je aan?
Via het formulier kun je je aanmelden voor een of meerdere webinars. Je ontvangt van ons een bevestiging en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voordat de webinar start, sturen we je nog een reminder.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.