Gratis webinar ‘Toekomstbestendig talentmanagement’

Reskillen, upskillen, reorganiseren, talentmanagement
Futureproof Reorganiseren

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel organisaties in zwaar weer zitten of die richting op gaan. Aan de andere kant zijn er ook organisaties die enorm in de lift zitten. In beide gevallen kan een reorganisatie voor de hand liggen. En dat zal ook zeker niet de laatste reorganisatie zijn.

Toekomstbestendig reorganiseren

Het is daarom cruciaal om toekomstbestendig te reorganiseren: afscheid nemen, maar zeker ook reskillen en upskillen. Met als voorwaarde dat de nieuwe workforce beschikt over veranderkracht, purpose, creativiteit en relevante futureproof competenties. Want de mensen in de organisatie maken meer dan ooit het verschil.

Focus op medewerkers

Door de versnelde transitie naar digitaal, hebben we mensen nodig die de daarvoor passende skills en talenten hebben. Mensen die sociaal wendbaar, initiatiefrijk en oplossingsgericht zijn, goed kunnen samenwerken, zelf verantwoordelijkheid nemen en over veerkracht beschikken. Het is dus zaak om in medewerkers te investeren, zodat zij zich betrokken voelen en hun talenten willen blijven inzetten voor de organisatie.

Op deze 5 gebieden is door de huidige ontwikkelingen in een versneld tempo vernieuwing te realiseren:

(1) Werving en selectie op alle niveaus.
(2) Onboarding en ontwikkeling.
(3) Van reorganiseren naar workforce transition.
(4) Versterken van nieuw leiderschap.
(5)
Inzetten van nieuwe technologie en data in HR-vraagstukken (dashboards)

Inhoud van het webinar

In dit gratis webinar gaan we in op de mogelijkheden die er zijn om je workforce futureproof te maken en te houden! Voorwaarde is wel dat je inzicht krijgt en houdt in de kwaliteiten en behoeften van de workforce. Wat is het aanwezig talent en potentieel? Op deze manier besteed je niet alleen aandacht aan de mensen die boventallig zijn, maar houd je ook focus op de mensen die blijven.

Meld je gratis aan!

Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Let op: deze webinar is een vernieuwde versie van de eerdere gratis webinars ‘Reorganiseren met focus op veranderkracht’ en ‘Van klassiek naar futureproof reorganiseren.’

Ons team staat voor je klaar

Wil je meer informatie over de webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.