Gratis webinar van klassiek naar futureproof reorganiseren

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel organisaties in zwaar weer zitten of die richting op gaan. Met als gevolg een reorganisatie, en dat zal ook niet de laatste reorganisatie zijn.

Het is daarom cruciaal om toekomstbestendig te reorganiseren: afscheid nemen, maar zeker ook reskillen en upskillen. Met als voorwaarde dat de nieuwe workforce beschikt over veranderkracht, purpose, creativiteit en relevante futureproof competenties. 

Door de versnelde transitie naar digitaal, hebben we mensen nodig die de daarvoor passende skills hebben. Mensen die sociaal wendbaar, initiatiefrijk en oplossingsgericht zijn, die goed kunnen samenwerken, zelf verantwoordelijkheid nemen en over veerkracht beschikken.

Op deze 5 gebieden is door de huidige ontwikkelingen in een versneld tempo vernieuwing te realiseren:

(1) Werving en selectie op alle niveaus.
(2) Onboarding en ontwikkeling.
(3) Van reorganiseren naar workforce transition.
(4) Versterken van nieuw leiderschap.
(5)
Inzetten van nieuwe technologie en data in HR-vraagstukken (dashboards)

In deze gratis webinar gaan we in op de mogelijkheden die er zijn om je workforce futureproof te maken en te houden! Voorwaarde is wel dat je inzicht krijgt en houdt in de kwaliteiten en behoeften van de workforce. Wat is het aanwezig talent en potentieel? Op deze manier besteed je niet alleen aandacht aan de mensen die boventallig zijn, maar houd je ook focus op de mensen die blijven.

Eerstvolgend webinar: op dit moment is er nog geen nieuwe datum. Houd de website of de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe data.

Hoe meld je je aan?
Via het formulier kun je je aanmelden. Je ontvangt van ons een bevestiging en daarna verdere instructies en inloggegevens. Vlak voordat de webinar start, sturen we je nog een reminder.

Let op: deze webinar is een vernieuwde versie van de eerdere gratis webinars ‘Reorganiseren met focus op veranderkracht’ en ‘Reskill the workforce’.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over de webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom de coronacrisis? Neem gerust contact op met je contactpersoon binnen LTP. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.