Everest Games

Al gamend inzicht krijgen in iemands ‘oordeelsvorming bij Information Overload’. Deze game zorgt voor een uitstekende Business & Candidate Experience. De deelnemer ontvangt een heldere praktische rapportage: een onepager.

Information overload

Steeds meer wordt van ons verwacht dat we continu in contact staan met de buitenwereld. We moeten snel informatie tot ons nemen en reageren op berichten. Vaak gaat dat goed, maar er komt een moment dat je hersenen alle inkomende informatie niet goed kunnen verwerken. Je ervaart dan spanning, de zogeheten ‘information overload’.

Ook in steeds meer functies krijgen medewerkers te maken met grote hoeveelheden informatie. Is iemand niet goed in staat om deze informatie te verwerken dan gaat dit ten koste van iemands effectiviteit. En helaas is dit iets dat vaak aan het licht komt wanneer iemand al is aangenomen. 

Assessmentgame met focus op informatieverwerking

Voorkom dit scenario door bij de de werving en selectie al een focus te leggen op informatieverwerking. De assessmentgame ‘De Everest Games’ is perfect om talenten aan te trekken en op een vernieuwende manier te selecteren. Het geeft inzicht in:

  • Informatieverwerking
  • Oordeelsvorming
  • Cognitieve vaardigheden
  • Communicatiestijl
Meer informatie

Wil je graag een demo maken, voorbeeldrapport ontvangen, offerte op maat of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl.

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Focus op kwaliteit

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​
Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!