Dankzij nieuwe praktijksimulatie vindt Loodswezen de kandidaten die het beste multitasken

Het Loodswezen Rotterdam-Rijnmond is klant van LTP TestNed (onderdeel LTP Business Psychologen) en staat met een artikel in ‘Analyse met focus op veiligheid’. Deze special zat woensdag als bijlage bij het FD.

Een stevig assessment is noodzaak; met een intakegesprek, een psychologisch onderzoek, manoeuvreertest en medische keuring. “We willen graag weten wat voor vlees we in de kuip hebben”, vertelt De Boer. “Niet alleen moeten de kandidaten goed kunnen manoeuvreren, ze moeten ook mensenkennis hebben, stressbestendig zijn, communicatief sterk zijn en goed kunnen multitasken (onder druk).”

Lees hieronder het hele artikel door op de afbeelding te klikken, of klik hier voor het gehele magazine met op pagina 19 het artikel. 

Anouk Broersma
Anouk Broersma
Anouk is communicatiespecialist en eventmanager bij LTP. Het organiseren van zowel interne als externe evenementen én het schrijven en redigeren van artikelen behoren tot het leukste van haar werk. Zij heeft een communicatieachtergrond, maar veel affiniteit met psychologie.

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?