LTP TestNed: De context is veranderd. De mens in het boa-pak ook?

De rol, taak en context van handhavers in Nederland is mede door de coronacrisis in een sneltreinvaart veranderd. Ook blijft de hufterigheid en agressie tegen hulpverleners en handhavers al jaren toenemen. Dit vraagt veel van de huidige bezetting boa’s. Zij moeten bijvoorbeeld beschikken over veranderkracht, veel meer de verbinding zoeken en een servicegerichte houding aannemen.

Hoe krijg je als gemeente of OV-organisatie iedereen mee? Inclusief de mensen die zich tot nu toe vooral hebben beziggehouden met handhaven en beboeten? Ruben Simons, consultant bij LTP TestNed, gaat hier in zijn artikel verder op in. Klik op de button hieronder om verder te lezen.

Ruben Simons
Ruben Simons
Ruben is consultant bij LTP TestNed. Met zijn jarenlange ervaring als leidinggevende en adviseur in de (semi) publieke sector is hij zeer bekend met de dynamiek die speelt in en rondom de publieke ruimte. Daarnaast houdt hij zich bezig met de verdere ontwikkeling van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de scans en opleidingsprogramma’s.
Op welk mailadres wil je het voorbeeldrapport ontvangen?

Wij helpen je graag verder.

Vul het contactformulier in.