Online assessments

Een online assessment (zonder inzet van een psycholoog) geeft psychologische inzichten in iemands persoonlijk profiel en mate van veranderkracht, maar ook competenties en ontwikkelpunten.

Meest gekozen:

Wat is een online assessment?
Een online assessment is een psychologisch onderzoek en bestaat uit online vragenlijsten en/of tests. Met een online assessment krijg je snel en objectief méér inzicht in iemands kwaliteiten en mogelijkheden. Het is flexibel in te zetten en vraagt minder tijd van kandidaten dan onze assessments mét inzet van een psycholoog. Onze eigen R&D-afdeling ontwikkelt valide en betrouwbare meetinstrumenten en bewaakt voortdurend de kwaliteit.

De voordelen van een online assessment

 • Zelf de controle: nodig kandidaten uit, stuur herinneringen en bekijk rapporten
 • Flexibel in te zetten: last minute een assessment uitzetten is mogelijk
 • Rapporten zijn direct beschikbaar
 • Geschikt voor kleine én grote aantallen assessments
 • Gemakkelijk: toegang tot ons eigen innovatieve assessment portal
 • Grip op de kosten

 

Wanneer zet ik een online assessment in?
Indien je snel waardevolle psychologische inzichten wilt verkrijgen, die jouw verder kunnen helpen bij het maken van selectiebeslissingen (op grote schaal) en bij ontwikkeldoeleinden, is een online assessment de juiste keuze.

 • Preselectie van nieuwe medewerkers
  Wil jij uit een grote groep sollicitanten de meest geschikte kandidaten selecteren voor een volgende stap in het selectieproces? Lees verder »
 • Selectie van nieuwe medewerkers
  Wil jij weten of een kandidaat geschikt is voor een functie? Welke voorkeursrol iemand heeft en of er ook een match is met de (werk)cultuur binnen de organisatie?
 • Ontwikkeling van medewerkers
  Wat typeert mij? Wat geeft mij energie? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Help je medewerkers om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken. Lees verder »

 

Kosten van een online assessment
De kosten voor een online assessment hangen af van het aantal assessments dat er tegelijkertijd wordt afgenomen. De prijs van een online assessment varieert tussen de 75 en 275 euro. Raadpleeg de Assessmentkiezer om de exacte prijzen in te zien.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!