Pre Fit

Snel en efficiënt uit een grote groep sollicitanten de beste kandidaten identificeren voor de volgende stap in het selectieproces. De beste kandidaten blijven over.

Selectie van kandidaten voor de volgende stap

Goede, competente medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Voor sommige functies is het vanwege het hoge aantal sollicitanten echter lastig om de meest geschikte kandidaten te identificeren. Het online assessment de Pre Fit helpt hierbij. 

Wat is en wat levert het op? 

De Pre Fit is een kort online assessment dat kandidaten gemakkelijk vanuit huis (of elke andere plek) kunnen invullen. Het geeft inzicht in:

  • Verbaal, abstract en numeriek vermogen en/of
  • Big5 persoonlijkheidsdimensies

In overleg met een van onze adviseurs wordt het definitieve programma samengesteld en bepaald wat de selectiecriteria worden, op basis waarvan de meest geschikte kandidaten worden geïdentificeerd voor de volgende stap in het selectieproces.

De Pre Fit is een online assessment: flexibel en snel in te zetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

Meer weten of een (gratis) eerste Pre Fit aanvragen?

Of wil je een offerte ontvangen of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij komen in actie. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl. Wij staan voor je klaar!

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!