Waar vind ik mijn wachtwoord om in te loggen?

Het is de bedoeling dat je zelf jouw account activeert en een wachtwoord kiest. Dit doe je als volgt:

• Klik op de activatielink in de uitnodigingsmail.
  • In het midden van het scherm word je gevraagd zelf een wachtwoord te kiezen en dit vervolgens te herhalen.
  • Als je dit hebt gedaan, krijg je de melding dat jouw account geactiveerd is en dat je links in het scherm kunt inloggen.
  • Je kunt inloggen met de gebruikersnaam uit de uitnodigingsmail en jouw zelfgekozen wachtwoord.

Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

Offerte Team & Organisatie

Waar mogen wij het voorbeeldrapport naar toe sturen?