Werkstudent Groningen (parttime)

Locatie: Groningen

Als werkstudent ga je aan de slag bij het bedrijfsbureau, waar de procesmatige verantwoordelijkheid ligt voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van assessments.

Wat zijn je taken?
Als werkstudent ga je met verschillende werkzaamheden aan de slag. Zo ben je begeleider van de kandidaten gedurende een assessmentdag. Je bent zowel voor hen als voor de adviseurs het eerste aanspreekpunt. Voor deze functie zoeken we iemand die representatief is, snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen. Daarnaast heb je taken bij de backoffice. Hier assisteer je bij de redactie van eindrapportages en draag je er zorg voor dat deze op gewenste wijze bij de kandidaat en opdrachtgever terechtkomen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een flexibel persoon, die studeert of net is afgestudeerd en die zelfstandig te werk kan gaan.
  • Je bent gestructureerd en werkt zorgvuldig.
  • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 uur per week, met uitloop naar maximaal 24 uur per week.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Je hebt basiskennis met betrekking tot moderne kantoorapplicaties en hebt de capaciteit om snel kennis te vergaren ten aanzien van LTP specifieke testapplicaties en ons ERP-systeem.

 

Wat bieden wij?
Een dynamische werkomgeving waar je als medewerker kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt kan je indien door jou gewenst op meerdere werkzaamheden inzetbaar worden. De LTP werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag.

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ragini Bissumbhar, HR-adviseur: (020) 30 50 400. Herken jij je in het beschreven profiel en wil je solliciteren op de vacature?

Nu solliciteren

N.B. een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.