Diensten

Inzichten en advies om medewerkers, managers en teams beter te laten presteren.

Selectie-assessment

Selectie-assessment

Selectie-assessments vinden plaats in het kader van een sollicitatieprocedure. U krijgt een onafhankelijk advies over kwaliteit en potentieel. Om efficiënt de beste mensen te identificeren voor uw organisatie.

Ontwikkelassessment

Ontwikkelassessment

Advies over kwaliteit en potentieel. Om iemands aanwezige talenten beter te benutten en het zelfinzicht van uw mensen te vergroten. Zowel online als assessment centers op locatie bij LTP.

Selecterend Ontwikkelassessment

Selecterend Ontwikkelassessment

Een geschiktheidsadvies en een uitspraak over het aanwezig ontwikkelpotentieel van de kandidaat. In het rapport staat duidelijk óf en hoe een medewerker zich verder kan ontwikkelen.

Persona.Fit

Persona.fit

Continu feedback geven en krijgen leidt tot een open cultuur waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen.

Gamified Assessment

Gamified Assessment

Gevarieerd, dynamisch programma waarin een solide selectie wordt gecombineerd met een uitdagende ‘candidate experience’. Leren, ontwikkelen en ‘fun’ staan centraal.

Safety Assessment

Minimaliseer het risico op incidenten. Krijg inzicht in de factoren die bepalen of iemand nu (en in de toekomst) veilig zijn of haar functie kan uitoefenen. Onze veiligheidsonderzoeken worden uitgevoerd door TestNed, ontstaan uit een partnership tussen LTP en Bijleveld & Van Vriesland.

Risk Assessment

Risk Assessment

Potentiële risico’s in beeld. Naast geschiktheid en ontwikkelbaarheid, worden iemands morele kompas en andere ontsporingen specifiek in beeld gebracht.

Individuele Ontwikkelstudio

Individuele Ontwikkelstudio

Iemand functioneert prima, maar zou nóg beter kunnen. Assessment en ontwikkeling komen samen in een individuele ontwikkelstudio.

Team Assessment

Team Ontwikkelstudio

Op individueel en op teamniveau wordt er onder andere bekeken of het team toe is aan zelfsturing. En is er een gezonde dynamiek te verwachten? Een prestatieversneller voor je team.

Training Gedragsgericht Interviewen

Wat levert het op? De juiste persoon op de juiste plaats. Minder verloop. Meer werkgeluk bij medewerkers. Een professionele benadering van sollicitanten. Een goede onderbouwing van afwijzing of aanname.