Nieuws & Events

Filmpje LTP event!

Op 6 februari jl. vond het LTP event plaats. Wij mochten een recordaantal gasten ontvangen in ons nieuwe pand. Samen met hen is het 90-jarig jubileum van LTP goed gevierd! Bekijk hier een kort filmpje, dit zet wat ons betreft de sfeer van de dag goed neer.

6 februari: LTP event ‘De Psychologie van Veranderkracht’

Nieuw pand, nieuw boek en nieuwe feedback App

Ontbijtsessie LTP Eindhoven 25 januari: Gamified Assessments

Ontbijtsessie over Gamified Assessments – Selecteren en ontwikkelen voor de toekomst. Het team van LTP Eindhoven nodigt je van harte uit!

7 december: LTP Userlab Analytics

Tijdens de LTP Userlab Analytics nemen Ivo Winkes en Marian de Joode u mee in de wereld van HR Analytics en de ontwikkelingen op dat vlak binnen LTP. Wij zijn zeer benieuwd naar de gedachten en ervaringen van onze meest gewaardeerde klanten.

LTP ontbijtsessie 9 november: Het team van de toekomst

Bij de transitie naar Organisatie 3.0 fungeren teams als hefboom voor verandering. Dit vraagt van teams zelforganisatie en veranderkracht. De VQ Teamstudio van LTP biedt inzicht aan zelforganiserende teams en zet aan tot actie.

Filmpje LTP ontbijtsessie over Nieuw Leiderschap en Purpose

Op 14 september jl. organiseerde LTP een ontbijtsessie over Nieuw Leiderschap. Sleutelwoorden zijn LEF (moedige gesprekken voeren), PURPOSE (als motivator voor werk) en TROTS. Bekijk het filmpje!

Update LTP Science

In de afgelopen periode zijn de volgende blogs geplaatst op Science.ltp.nl, hét kennisplatform waarop nieuwe psychologische inzichten en data analyses gedeeld worden door LTP experts.

Themasessie LTP Groningen 28 september: Gamified Assessments

Themasessie over Gamified Assessments – Selecteren en ontwikkelen voor de toekomst. Het team van LTP Groningen nodigt je van harte uit!

Ontbijtsessie LTP Rotterdam 5 oktober: Persoonlijk leiderschap en Purpose

In een wereld die sterk en voortdurend verandert, worden Persoonlijk Leiderschap en Purpose steeds belangrijker. Kom naar de ontbijtsessie bij LTP Rotterdam!

Praxis grote winnaar met ‘Beste recruitment case’

Doe-het-zelfketen Praxis heeft tijdens het Werf& Live event een award gewonnen voor ‘Beste recruitment case’. Daar zijn wij als LTP best een beetje trots op!

Artikel in Vakblad Arbo

Frank van Luijk en Tamara Wolsak staan met een artikel in Vakblad Arbo: Individuele veiligheidsassessments aan de poort – Weten, mogen en doen.

Update LTP Science

In de afgelopen periode zijn er 3 nieuwe blogs geplaatst op Science.ltp.nl, hét kennisplatform waarop nieuwe psychologische inzichten en data analyses gedeeld worden door LTP experts.

Nieuw leiderschap: het belang van ‘purpose’ en de persoon van de leider

In de laatste editie van MD: Jean-Paul van Londen, Partner LTP, over nieuw leiderschap. Onder druk van de politiek en de publieke opinie, zagen veel organisaties zich gedwongen tot serieuze zelfreflectie met niet zelden een bijstelling van de strategie en een ‘beweging’ terug naar de core business.

Bekijk het filmpje van de LTP ontbijtsessie over Gamified Assessments

Intelligentie en vaardigheden onvoldoende om succesvol te zijn. Op 16 maart vond de LTP ontbijtsessie ‘Van Competenties naar Veranderkracht’ plaats. Bekijk het filmpje >

Update LTP Science

In de afgelopen periode zijn er 3 nieuwe blogs geplaatst op Science.ltp.nl, hét kennisplatform waarop nieuwe psychologische inzichten en data analyses gedeeld worden door LTP experts.

8 juni: Netwerksessie LTP Online – Van IQ en EQ naar VQ

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Daarom wordt voor medewerkers, naast intelligentie (IQ) en sociale vaardigheden (EQ), veranderkracht (VQ) steeds belangrijker.

Genuanceerd denken en de kracht van uitzoomen

Blog #2 over Paradoxaal Leiderschap door Jos Loeffen. Waarom is oordelen over anderen zo gangbaar? Waarom maken we niet samen een analyse en integreren we beide gezichtspunten? Waarom nemen leiders en volgers zo vaak genoegen met rechtlijnigheid, in plaats van nuance..

Ontbijtsessie LTP Eindhoven 1 juni: Van Competenties naar Veranderkracht

Intelligentie en vaardigheden onvoldoende om succesvol te zijn. De wereld is ‘agile’ geworden. Mensen en organisaties zullen moeten meebewegen met de veranderingen.

Ontbijtsessie LTP Rotterdam 15 Juni: Van Competenties naar Veranderkracht

Intelligentie en vaardigheden niet meer voldoende om succesvol te zijn. LTP Rotterdam nodigt je uit voor de ontbijtsessie over Veranderkracht op donderdag 15 juni.

Themasessie LTP Groningen 11 mei: Van Competenties naar Veranderkracht

Intelligentie en vaardigheden onvoldoende om succesvol te zijn. De wereld is ‘agile’ geworden. Mensen en organisaties zullen moeten meebewegen met de veranderingen.