Werken bij LTP

Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures:

Werkstudent Bedrijfsbureau Amstelveen

Zoek jij een leuke, leerzame (bij)baan? Ben jij beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, voor minimaal 7 maanden? LTP is op korte termijn op zoek naar een werkstudent voor het Bedrijfsbureau in Amstelveen.

Werkstudent Data Specialist Amstelveen

Voor 24 uur per week. Volg jij een universitaire opleiding bij voorkeur in een kwantitatieve discipline, heb jij minimaal 1 jaar relevante werkervaring en ervaring met het ontwikkeling van analyses over grote datasets? En wil jij met jouw statistische kennis en ervaring de datascientists van LTP ondersteunen?

Junior Business Psychologist Groningen

Als pas afgestudeerde WO’er is het LTP Talent Program een mooie start van je carrière. Tijdens het programma word je afwisselend geplaatst in de ondersteunende afdelingen van LTP. Na dit programma kun je aan de slag als jr. consultant Assessment & Ontwikkeling of jr. consultant LTP Online.

Lead Developer Amstelveen

LTP is looking for developers who are not afraid of challenges! We are working to develop a new online platform within an established and reputable company. We use continuous delivery and work fully Agile.

Secretaresse (junior) LTP Rotterdam

LTP Rotterdam (nabij CS) is op zoek naar versterking van de backoffice voor 32-40 uur per week. Je o.a. draagt zorg voor de verwerking van assessmentrapporten – het eindproduct van LTP.

Business Psychologist Groningen

LTP Groningen is op zoek naar een nieuwe collega (32-40 uur). Als LTP-consultant ben je zowel een vakkundige psycholoog als een ondernemende accountmanager. Naast assessments, kun je afhankelijk van je ervaring en voorkeur ook coaching- en trainingsopdrachten uitvoeren.

  sollicitatie@ltp.nl
  020 – 30 50 400