Werken bij LTP

Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures:

Werkstudent Bedrijfsbureau Rotterdam

LTP Rotterdam (nabij CS) is op zoek naar een werkstudent voor minimaal 2 dagen per week (in ieder geval maandag) en voor een periode van minimaal een half jaar.

Business Psychologist Groningen

LTP Groningen is op zoek naar een nieuwe collega (32-40 uur). Als LTP-consultant ben je zowel een vakkundige psycholoog als een ondernemende accountmanager. Naast assessments, kun je afhankelijk van je ervaring en voorkeur ook coaching- en trainingsopdrachten uitvoeren.

Business Psychologist Rotterdam

LTP Rotterdam is op zoek naar een nieuwe collega (32-40 uur). Als LTP-consultant ben je zowel een vakkundige psycholoog als een ondernemende accountmanager. Naast assessments, kun je afhankelijk van je ervaring en voorkeur ook coaching- en trainingsopdrachten uitvoeren.

  sollicitatie@ltp.nl
  020 – 30 50 400