Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Medewerker Bedrijfsbureau Rotterdam

LTP Rotterdam is op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau (32-40 uur). Ben jij een opgewekt en zorgvuldig persoon? Wil jij werken in een professionele en dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Software Developer Amstelveen

LTP is looking for developers who are not afraid of challenges! We are working to develop a new online platform within an established and reputable company. We use continuous delivery and work fully Agile.

HR Adviseur Amstelveen

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, doortastende HR Adviseur (0,6 – 0,8 fte, standplaats Amstelveen). Jouw kennis over o.a. arbeidsjuridische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstellingen én jouw visie op het HR vak zorgen ervoor dat je altijd een passende oplossing vindt voor de dagelijkse uitdagingen.

Junior Business Psychologist Groningen (LTP Talent Program)

Trots kondigen wij aan dat wij een (fulltime) opleidingsplaats hebben voor het LTP Talent Program tot Junior Business Psychologist in Groningen. Het doel is jou na dit programma op een junior positie te plaatsen van Business Psychologist: junior consultant Assessment & Ontwikkeling óf Online.