Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Medewerker Planning & Support TestNed

Het team in Amstelveen zoekt een medewerker Planning & Support (16-24 uur per week). Je krijgt te maken met een complexe planning met veel verschillende onderdelen. We zoeken daarom iemand die consciëntieus is en regelmatig, procedureel werk geen probleem vindt. Je bent van harte welkom in ons team!

Medewerker Planning & Support

Heb jij een klantgerichte instelling, ben jij een aanpakker, collegiaal en een communicatieve spin in het web, dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van het Bedrijfsbureau in Amstelveen zijn wij op zoek naar een medewerker Planning & Support voor 32-40 uur per week.

Vacature LTP TestNed Consultant (medior/senior)

LTP TestNed is marktleider in veiligheidsassessments. Het team in Amstelveen zoekt een enthousiaste, ondernemende collega (32-40 uur). Jouw werkzaamheden: uitvoeren assessments, projectleiding, consultancy & advies, beheer klantportfolio en het onderzoeken van nieuwe sectoren/klanten.

Software Developer

LTP is looking for developers who are not afraid of challenges! We are working to develop a new online platform within an established and reputable company. We use continuous delivery and work fully Agile.