Werken bij LTP

Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures:

Medewerker bedrijfsbureau Amstelveen

Beschik jij over drive, optimisme, gretigheid en veerkracht? En ben jij een teamplayer die samen met anderen de klus wil klaren? LTP is op zoek naar een nieuwe collega voor het Bedrijfsbureau in Amstelveen.

Stagiair(e) Toegepaste Psychologie – Amstelveen

Voor het Client Center van LTP in Amstelveen zijn wij op zoek naar een behulpzame en klantgerichte stagiair(e). Lijkt het jou leuk om met online assessments bezig te zijn? Studeer jij Toegepaste Psychologie en heb jij interesse in IT? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Werkstudent Data Specialist Amstelveen

Voor 24 uur per week. Volg jij een universitaire opleiding bij voorkeur in een kwantitatieve discipline, heb jij minimaal 1 jaar relevante werkervaring en ervaring met het ontwikkeling van analyses over grote datasets? En wil jij met jouw statistische kennis en ervaring de datascientists van LTP ondersteunen?

  sollicitatie@ltp.nl
  020 – 30 50 400