Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. LTP is een innovatief en dynamisch bedrijf met uitdagende werkgebieden en fijne collega’s. Je hebt als professional veel vrijheid in je werk en je krijgt veel kansen om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega?

Medewerker Bedrijfsbureau Amstelveen

Heb jij een klantgerichte instelling, ben jij een aanpakker, collegiaal en een communicatieve spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van het Bedrijfsbureau in Amstelveen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 32-40 uur per week.

Consultant Client Center Amstelveen

Lijkt het jou leuk om assessmentkandidaten, business psychologen en klanten te ‘supporten’ bij het gebruik van onze online producten en systemen? Heb jij affiniteit met IT-oplossingen en denk je graag mee over de Candidate & Client Experience?

Software Developer Amstelveen

LTP is looking for developers who are not afraid of challenges! We are working to develop a new online platform within an established and reputable company. We use continuous delivery and work fully Agile.

Junior Business Psychologist Groningen (LTP Talent Program)

Trots kondigen wij aan dat wij een (fulltime) opleidingsplaats hebben voor het LTP Talent Program tot Junior Business Psychologist in Groningen. Het doel is jou na dit programma op een junior positie te plaatsen van Business Psychologist: junior consultant Assessment & Ontwikkeling óf Online.