LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in assessments en ontwikkeling. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt door onze klanten, blijkt onder andere uit onze Cedeo-erkenning met een score 96,7% op klanttevredenheid.

Research & innovatie

LTP heeft een eigen innovatie (R&D) afdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt.

Ervaren professionals

LTP heeft uitsluitend ervaren en academisch gevormde adviseurs in dienst. Kenmerkend zijn hun kwaliteitsgerichtheid, expertise, persoonlijke benadering en passie voor het vak.

Ruim 120 psychologen en andere professionals werken samen om jouw mensen, teams én organisatie krachtiger te maken.

Internationaal netwerk

Samen met onze internationale partners kunnen wij ook internationaal opererende organisaties bedienen.

Tevreden opdrachtgevers

Wij adviseren een groot aantal bedrijven, overheden en instellingen.

Historie

LTP is opgericht in 1927 en is het oudste HR-adviesbureau van Nederland. Assessment dienstverlening vormt de kern van onze advisering.

LTP Science

De dienstverlening van LTP heeft van oudsher een fundament van wetenschappelijk onderbouwde concepten, empirisch onderzoek en beproefde methodieken. LTP is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit en werkt nog steeds intensief samen met deze en andere universiteiten.

Sinds 2016 deelt LTP psychologische inzichten en data analyses via het kennisplatform LTP Science.