Met een assessment krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, potentieel en veranderkracht. Het levert een bijdrage aan een verantwoorde beslissing over jouw aanstelling en/of jouw verdere ontwikkel- of loopbaanmogelijkheden.

Assessment op afstand? Hier ontdek je hoe dat werkt.

Assessment Center bij LTP

Een Assessment Center bestaat uit online tests en vragenlijsten, gecombineerd met bijvoorbeeld een praktijksimulatie (rollenspel) of business game en een interview met een psycholoog. Een deel daarvan vindt plaats op locatie bij LTP.

Online assessment

Een online assessment maak je thuis of op een rustige plek op je werk. Het bestaat uit een of meerdere tests en vragenlijsten. Mogelijk aangevuld met een game.

Bereid je voor

Op de LTP Oefensite vind je een uitleg van de verschillende tests en vragenlijsten. Inclusief voorbeelden, oefenopgaven met toelichting en veelgemaakte fouten. Ook kun je proeftests met tijdslimiet maken.

Assessment in beeld

Hoe ziet een assessmentdag bij LTP eruit? Een impressie.

Bekijk de video

Wat te doen bij een klacht?

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over de gang van zaken tijdens je assessment of over de rapportage. Indien dit het geval is, lossen wij dit graag goed en snel met je op!