Talent Navigator

Wil je medewerkers stimuleren om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken en daar richting aan te geven? Met dit online assessment krijgen zij inzicht in hun talenten en ontwikkelpotentieel. Centraal staan de vragen: Wat typeert mij? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Medewerkers krijgen meer zelfinzicht en focus om direct aan de slag te kunnen.

De Talent Navigator helpt om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken
Tijden veranderen, organisaties veranderen, functies veranderen en tegelijkertijd veranderen mensen natuurlijk ook. Wil je medewerkers stimuleren om zich verder te ontwikkelen? Met dit uitgebreide online assessment help je medewerkers om vol energie aan de slag te gaan: oriënteren, reflecteren en nieuwe doelen stellen.
Wat levert het op?
De Talent Navigator is een perfect startpunt voor (continue) ontwikkeling. De medewerker krijgt zelfinzicht en tips om met focus aan de slag te gaan. Door regelmatig de vorderingen te bespreken (bijvoorbeeld in een check-in met de leidinggevende, een mentor of een coach) en onderlinge feedback te stimuleren, wordt ontwikkeling een vast onderdeel van de dagelijkse praktijk en iemands loopbaan.
Thuiswerken vraagt nogal wat van medewerkers en niet iedereen heeft deze omschakeling gemakkelijk kunnen maken. LTP heeft onderzocht welke competenties in dit kader belangrijk zijn en een ‘thuiswerkprofiel’ vastgesteld. Hoe scoort een medewerker op dit profiel en op welke vlakken kan hij of zij zich nog ontwikkelen? Waardevolle inzichten om medewerkers én de organisatie future proof te maken!
Wat houdt het in?
De Talent Navigator bestaat uit 6 verkorte persoonlijkheidsvragenlijsten. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Het is ook mogelijk om de Talent Navigator met intelligentietests af te nemen, onze adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze.
De Talent Navigator is een online assessment: je hebt zelf de controle en kunt het assessment flexibel voor kleine én grote groepen inzetten. Lees hier meer over online assessments en de voordelen »

Focus op kwaliteit

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​
Inhoud van het assessmentrapport

De inzichten vanuit het online assessment worden overzichtelijk weergegeven in een rapport, dat direct na afronding beschikbaar is. Het rapport bevat de volgende onderdelen:

  • Wat typeert mij? Persoonlijk profiel omschreven aan de hand van sterke punten, ontwikkelpunten en veranderkracht.
  • Waar kom ik het beste tot mijn recht? Welke teamrollen passen het beste? Welke werkomgeving past het beste? En bij welk type leidinggevende, team en organisatie gedijt de medewerker het beste?
  • Wat geeft mij energie? Inzicht in de carrière motieven.
  • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? De wereld om ons heen verandert continu, het is daarom wenselijk om te onderzoeken hoe we met veranderingen omgaan. Op basis van de persoonlijke eigenschappen van een medewerker wordt er gekeken naar het ontwikkelpotentieel en welke factoren invloed hebben op zijn of haar veranderkracht.
  • Competenties. Competenties die de medewerker waarschijnlijk gemakkelijk en minder gemakkelijk in zijn of haar werk zal laten zien.
  • Reflectie. Reflectievragen en -oefeningen.
  • Bijlagen. 
Wat is de investering?
In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Talent Navigator. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om in één keer een grotere hoeveelheid online assessments in te kopen, tegen de laagst geldende staffelprijs. In overleg is een licentie mogelijk (onbeperkt gebruik van de Talent Navigator).
Staffel Career Navigator

De testomgeving van de Talent Navigator wordt gepersonaliseerd. Met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor bedragen € 250,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen). N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Meer informatie over de Talent Navigator? 

Wil je een voorbeeldrapport inzien, een offerte ontvangen per e-mail of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Lees verder »

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!