Talent Navigator

Wil je medewerkers stimuleren om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken en daar richting aan te geven? Met dit online assessment krijgen zij inzicht in hun talenten en ontwikkelpotentieel. Centraal staan de vragen: Wat typeert mij? Waar kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Medewerkers krijgen meer zelfinzicht en focus om direct aan de slag te kunnen.

De Talent Navigator helpt om met een frisse blik naar de eigen ontwikkeling te kijken

Tijden veranderen, organisaties veranderen, functies veranderen en tegelijkertijd veranderen mensen natuurlijk ook. Wil je medewerkers stimuleren om zich verder te ontwikkelen? Met dit uitgebreide online assessment help je medewerkers om vol energie aan de slag te gaan: oriënteren, reflecteren en nieuwe doelen stellen.

Wat houdt het in?

Een online assessment maakt de deelnemer thuis of op een rustige plek op het werk. De medewerker ontvangt per e-mail praktische informatie en persoonlijke inloggegevens. Hiermee kan hij of zij inloggen op een beveiligde website en starten met de Talent Navigator.

De Talent Navigator bestaat uit 6 verkorte persoonlijkheidsvragenlijsten. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Het is ook mogelijk om de Talent Navigator met intelligentietests af te nemen, onze adviseurs helpen je graag met het maken van een keuze.

Wat levert het op?

De Talent Navigator is een perfect startpunt voor (continue) ontwikkeling. De medewerker krijgt zelfinzicht en tips om met focus aan de slag te gaan. Door regelmatig de vorderingen te bespreken (bijvoorbeeld in een check-in met de leidinggevende, een mentor of een coach) en onderlinge feedback te stimuleren, wordt ontwikkeling een vast onderdeel van de dagelijkse praktijk en iemands loopbaan.

Hoe scoort iemand op het thuiswerkprofiel?
We werken nu steeds meer vanuit huis. Dit vraagt nogal wat van medewerkers en niet iedereen heeft deze omschakeling gemakkelijk kunnen maken. LTP heeft onderzocht welke competenties in dit kader belangrijk zijn en heeft een ‘thuiswerkprofiel’ vastgesteld. Hoe scoort een medewerker op dit profiel en op welke vlakken kan hij of zij zich nog ontwikkelen? Waardevolle inzichten om medewerkers én de organisatie future proof te maken!

Focus op kwaliteit

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid​

Inhoud van het assessmentrapport

Bij een online assessment wordt het rapport automatisch gegeneerd. Het is dus direct beschikbaar. Het rapport bevat de volgende onderdelen:

  • Wat typeert mij? In één pagina wordt het persoonlijk profiel van de medewerker omschreven aan de hand van sterke punten, ontwikkelpunten en veranderkracht.
  • Waar kom ik het beste tot mijn recht? In dit gedeelte van het rapport krijgt de medewerker inzicht in welke teamrollen het beste bij hem of haar passen aan de hand van scores op acht verschillende teamrollen. Plus welke werkomgeving het beste bij hem of haar past: bij welk type leidinggevende, team en organisatie gedijt de medewerker het beste?
  • Wat geeft mij energie? Dit onderdeel geeft inzicht in de carrièremotieven.
  • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? De wereld om ons heen verandert continu, het is daarom wenselijk om te onderzoeken hoe we met veranderingen omgaan. Op basis van de persoonlijke eigenschappen van een medewerker wordt er gekeken naar het ontwikkelpotentieel en welke factoren invloed hebben op zijn of haar veranderkracht.
  • Competenties. Dit onderdeel geeft een overzicht van de competenties die de medewerker waarschijnlijk gemakkelijk en minder gemakkelijk in zijn of haar werk zal laten zien.
  • Reflectie. In dit gedeelte krijg je een aantal reflectievragen en -oefeningen voorgelegd.
  • Bijlagen. De scores op de verschillende vragenlijsten staan in dit onderdeel: persoonlijkheid, werkstijlen, drijfveren, beïnvloedingsstijlen en waarden.

 

Wat is de investering?

In het overzicht hieronder vind je de kosten van de Talent Navigator. Het betreft een staffel die volloopt gedurende 12 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om in één keer een grotere hoeveelheid online assessments in te kopen, tegen de laagst geldende staffelprijs. In overleg is een licentie mogelijk (onbeperkt gebruik van de Talent Navigator).

De testomgeving van de Talent Navigator wordt gepersonaliseerd. Met het logo van jouw organisatie, e-mailberichten op maat, etc. De kosten hiervoor bedragen € 250,- (inclusief het inbouwen van maximaal 3 functieprofielen. N.B. Al onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Betrouwbare partner

LTP Business Psychologen is een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling. Wij beschikken over een eigen ontwikkelafdeling die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van de instrumenten bewaakt. Daarnaast heeft LTP dit jaar de ISO/IEC 27001 certificering ‘Information Security Management’ behaald.

Wil je meer informatie?

Wil je een voorbeeldrapport inzien, een offerte ontvangen per e-mail of persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via 020 – 30 50 400 of info@ltp.nl. Wij staan voor je klaar.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je jouw vraag bespreken met een van onze adviseurs? Vul je gegevens in en wij komen in actie!