Gratis webinar ‘Leidinggeven op afstand’

LTP webinar - Leidinggeven op afstand

Veel mensen werken nu vanuit huis en virtueel samen. Iets dat in de toekomst (waarschijnlijk) ook een grote rol zal blijven spelen. Maar hoe zorg je er als manager voor dat medewerkers betrokken en gefocust blijven? En ook belangrijk: dat zij met plezier hun werk blijven doen? 

In dit gratis online webinar komen de succesfactoren aan bod voor samenwerken in virtuele teams. Welke managementprincipes kun je handhaven? Waar moet je als manager extra aandacht aan besteden? Hoe krijg je inzicht in de betrokkenheid, productiviteit en stemming in het team?

Het half uur na het plenaire gedeelte staat in het teken van kennis en ervaringen uitwisselen: wat zijn de uitdagingen en kansen van het managen van virtuele teams?

Datum:

Wat levert het op?
Je krijgt psychologische inzichten die jou als manager kunnen helpen bij het samenwerken in teams op afstand. Hoe blijf je écht in contact met je team? Hoe monitor je of het goed gaat met het werk en de mensen zelf? Welke acties kun je nemen als het niet zo goed gaat?

Meld je gratis aan!
Dit gaat gemakkelijk en snel via het aanmeldformulier op deze pagina. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem contact op, wij controleren gerust even voor je of je aanmelding goed is doorgekomen.

Ons team staat voor je klaar
Wil je meer informatie over het webinar? Wil je even sparren over selectie- of ontwikkelvraagstukken? Heb je vragen over onze aanpak rondom corona? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Tot snel en take care!
Team LTP

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw aanmelding.